VeeSC2u
Welcome
Login / Register

CARA MEMASANG KOMPUTER [ BAHASA MELAYU ]

Featured

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Added by in Video Editing
6,186 Views

Description

TEKAN SINI dan SUBSCRIBE http://youtube.com/hahnzraver kalau korang nak tengok video2 lain pasal PC or Komputer. CARA MEMASANG KOMPUTER [ BAHASA MELAYU ]Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Malaysia...Video kali pasal nak ajar korang camne nak pasang PC korang sendiri. Video ni tidak lah penuh ajarannya all the way tapi cukup untuk basic.Video ni juga merupakan first video aku dalam BAHASA MELAYU. So maafkan aku kalau aku ade salah silap kat mane2 dan juga menggunakan ENGLISH sekali.Kalau korang ade ape2 masalah atau ape2 soalan, bole comment kat comment section bawah tu. Secepat yang mungkin aku akan cuba reply. LIKE video ni kalau suka, DISLIKE kalau x suka dan jgn lupa SUBSCRIBE kalau nak tengok video2 lain dan video2 yg akan datang nanti.SekianEra of The Geeks

Post your comment

Comments

Be the first to comment
RSS